DBS

DBS


Utiliteitsbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van utiliteitsgebouwen. Onze klanten komen uit de industriële sector, agrarische sector en de recreatieve sector. Onze bouwstijl kenmerkt zich door korte lijnen naar zowel klant, architect als leveranciers. Dit resulteert in een eindresultaat dat echt past bij de klant. Voor meer informatie over onze producten, verwijzen wij u naar onze productpagina. Onze kracht

De Boer Staalbouw is onderscheidend door haar creativiteit en flexibiliteit. Door mee te denken over het gebruikersdoel van de gebouwen in combinatie met onze ervaring en kennis kunnen we uitstekend meedenken met onze klanten. Met onze Turn-Key methode kunnen wij alle facetten die met de bouw te maken hebben uit handen nemen van de klant, op die manier kan de klant blijven doen waar hij goed in is, terwijl wij doen waar wij goed in zijn.  


Organisatie

Dagelijks zijn er circa 100 mensen actief onder de vleugels van De Boer Staalbouw. Deze 100 mensen bestaan uit 30 vaste medewerkers, ondersteund door vaste onderaannemers. Door continue eigen mensen op de bouwprojecten te hebben, bewaken we onze kwaliteit en onze service. Voor meer informatie over onze medewerkers verwijzen wij u naar onze team pagina.